Tinki.nl

tinki-website

Er zijn veel hondenbezitters die het nog niet weten, maar op het internet er vele dierenwinkels te vinden. Het grote voordeel van kopen bij deze webwinkels is dat de prijzen in veel gevallen vele malen goedkoper zijn dan in een fysieke winkel. Daarnaast vind ik het persoonlijk ook een stuk makkelijker dat je niet zo hoeft te zeulen met die loodzware hondenvoer pakken, maar alles wordt gewoon netjes thuisbezorgd.

Zijn de verzendkosten dan niet heel hoog?

Nee dat valt reuze mee! Als je kijkt naar je favoriete hondenvoermerk naar de prijzen, dan kun je direct het verschil zien in het overzicht. Bij bestellingen onder een bepaald bedrag, vaak is dit rond de 50 euro, moet je vaak wel verzendkosten betalen.

Maar bij de hogere bedragen betaal je helemaal niks. Bij sommige online dierenwinkels betaal je zelfs helemaal niets en zijn de verzendkosten meegerekend in de prijsvergelijking.

Is het wel veilig?

Ja, hondenvoer kopen op het internet is zeker veilig. Op de website van Tinki.nl heb ik de meest betrouwbare webwinkels gezien waar je online hondenvoer kunt kopen. Je hebt vrijwel altijd de mogelijkheid om uit verschillende betaalopties te kiezen zoals iDeal, Creditcard en Achteraf Betalen.

Prijzen vergelijken op Tinki.nl

Op de website van Tinki.nl proberen ze van zoveel mogelijk hondenvoermerken en varianten de prijzen met elkaar te vergelijken. Zo geven ze je eventueel advies over wat het beste voer is voor je hond en waar je jouw favoriete voer het goedkoopst kunt bestellen.