Assertiviteitstraining Utrecht

assertiviteitstraining-utrecht

Waarom zou je een assertiviteitstraining Utrecht willen volgen? Waarschijnlijk wil je graag assertief en vastberaden met je collega’s en leidinggevende omgaan. In praktijk kan het voorkomen dat je soms wel eens moeite hebt om voor jezelf op te komen.

Waarschijnlijk je vermijdt moeilijke situaties en conflicten, terwijl dat helemaal niet hoeft. Met een assertiviteitstraining Utrecht van Spotlight Training leer je onder andere hoe je met meer overtuiging en zelfvertrouwen voor je eigen belangen op kunt komen.

Wat kan ik verwachten van een assertiviteitstraining?

Wat veel mensen niet beseffen is dat zowel onbewuste en bewuste gedachten en gevoelens je communicatiestijl, uitstraling en gedrag beïnvloeden. Wanneer je deze goed in kaart brengt, kun je deze gegevens gebruiken voor een meer assertieve manier van communiceren.

Je leert tijdens de training hoe je de ander tegemoet kunt komen, zonder voorbij te gaan aan je eigen wensen. Je zult merken dat je na het volgen van deze training weet hoe je assertief voor jezelf kunt opkomen, zonder het belang van de ander uit het oog te verliezen.