Transport België nodig?

Ons Nederlands familiebedrijf zit al jaren gevestigd op de grensstreek van Nederland en België, vandaar dat er binnen het transportbedrijf Oostvogels veel kennis en ervaring is opgedaan in vervoer naar België. We verzorgen dagelijks transport binnen de Benelux, en zelfs daarbuiten. Over de Belgische grens bieden wij ADR transport, groupage, coil vervoer en vele andere mogelijkheden en oplossingen. En bij elk vervoer houden wij rekening met de gestelde Europese eisen en de voorschriften van het land zelf.

Typisch voor België

In ons buurland is er veel mogelijk op het gebied transport, toch zijn er bepaalde voorwaarden. Voor de maten en gewichten van de vervoersmiddelen houden wij ons aan de richtlijnen van de 96/53/EG. En in België heb je diverse documenten en vergunningen nodig voor een vervoer vanuit het buitenland. Zowel voor jouw transportmiddel als voor de bestuurder en andere betrokkenen van het transport. Ook hier houden we altijd rekening mee, en wij voeren wetswijzigingen door in ons werk. Inmiddels zijn we goed op de hoogte van de eisen om een transport België vlot en soepel te laten verlopen.

Rijverbod in het buitenland

Het is handig om uit te zoeken of er in het buitenland bepaalde rijverboden zijn. Dit kan jouw vervoer namelijk vertraging opleveren. Soms is er in het land op bepaalde plekken en op bijvoorbeeld (feest)dagen een rijverbod geldig. Rondom Antwerpen zijn er bijvoorbeeld bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden. Deze stad kent eisen over vrachtverkeer. Je kan meer vinden over reisverboden op www.wegenwiki.nl.